Într-o singură zi: Trei şoferi au ieşit în trafic cu permisele suspendate

Magazin Salajean 22 iunie 2011 0

Într-o singură zi: Trei şoferi au ieşit în trafic cu permisele suspendate

Trei sălăjeni s-au ales, într-o singură zi, cu dosare de cercetare penală, după ce poliţiştii i-au prins conducând autoturismele pe drumurile judeţului deşi aveau permisele suspendate pentru săvârşirea altor infracţiuni în trafic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, cei trei conducători auto au fost indentificaţi în cursul zilei de luni, în timpul controalelor de supraveghere a traficiului rutier. Primul dintre şoferi, Trifan P. în vârstă de 56 de ani, din Şimleu Silvaniei, a fost identificat în timp ce conducea pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu, un autoturism marca Ford Focus, deşi avea permisul de conducere suspendat. Luni seara a venit rândul zălăuanului Vasile T., de 48 de ani, să dea socoteală poliţiştilor, după ce a fost prins conducând pe bulevard o Dacie, de asemenea, având permisul de conducere reţinut. În jurul orei 23, poliţiştii l-au depistat pe Bogdan R. în vârstă de 20 de ani, din Zalău, conducând pe strada Simion Bărnuţiu din municipiu, autoturismul marca VW, cu permisul de conducere suspendat.

În cele trei cauze s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Pieton ajuns în spital cu piciorul rupt

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitatea Lompirt, a ajuns cu piciorul rupt în spital, după ce a fost lovit de un microbuz în timp ce traversa strada prin Bobota. Din primele cercetări, vinovat de incident se face tocmai pietonul, care a traversat prin loc nepermis. Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, accidentul de circulaţie s-a produs când Vilmoş L., 30 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce conducea un microbuz marca Mercedes Sprinter, proprietatea societăţii la care era angajat, l-a lovit pe Tiberiu O., 38 de ani, din Lompirt, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Urmare a impactului a rezultat rănirea gravă a pietonului, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. Acesta prezenta politraumatisme prin accident rutier, având fracturi la ambele oase ale gambei stângi, fractură de claviculă stângă şi escoriaţii toraco-abdominale. A fost stabilizat hemodinamic şi respirator, ulterior fiind internat la Secţia de Ortopedie, unde va mai rămâne sub supraveghere medicală.

În acest caz, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »