Start la “Litoralul pentru toţi”

Mihaela Moldovan 22 august 2012 1
Start la “Litoralul pentru toţi”

 

Sălăjenii care vor să meargă la mare, în acest concediu, dar cu bani foarte puţini, pot găsi oferte accesibile prin programul „Litoralul pentru toţi”, lansat zilele trecute de Asociaţia Litoral-Delta Dunării, în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc. Ediţia din acest an a programului respectiv priveşte perioada 2 septembrie-1 octombrie, iar doritorii pot alege cazare în oricare din staţiunile de pe litoral. „În prezent sunt înscrise în program 40 de hoteluri cu peste 3.500 de locuri. Întrucât suntem abia la începutul programului, ne aşteptăm ca pentru această ediţie să avem în jur de 7.000 de locuri disponibile”, a declarat preşedintele ANAT, totodată şi al Asociaţiei Litoral, Corina Martin

Astfel, un pachet la un hotel de o stea costă 179 de lei pentru şase nopţi fără mic dejun, la două stele preţul este 209 lei fără mic dejun şi 279 de lei cu mic dejun, iar pentru trei stele, suma care trebuie scoasă din buzunar este 240 de lei – fără mic dejun şi 379 de lei cu micul dejun inclus. Şase nopţi de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, costă 439 de lei, iar la cinci stele preţul unui pachet este de 549 de lei.

Sălăjenii care vor opta pentru pachetul “all inclusive”, care asigură toate cele trei mese în regim bufet, cu băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă, vor achitapentru cinci nopţi de cazare la un hotel de trei stele 695 de lei, la patru stele – 795 de lei, în timp ce pentru cinci stele, vor trebui să plătească 895 de lei.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 23 august 2012 at 13:36 - Reply

    unde putem vedea ofertele?

    de unde putem cumpara biletele?

Lasa un Raspuns »