O noua diversiune

Magazin Salajean 19 decembrie 2008 0

Pina luni, la prinz, toate ziarele tiparite si online, dar mai ales televiziunile cu productie de stiri in foc continuu, discutau doar despre alianta PDL-PSD. Liderii de opinie, deveniti peste noapte chibiti politici, denuntau, atit dinspre fanii PDL, cit si dinspre fanii PSD, caracterul imoral al acestui, pe cit de proaspat, pe atit de surprinzator concubinaj intre doua formatiuni pina nu demult dusmane de moarte. Nu putini, reincarcati in ipostaza de Procuror al Republicii, se straduiau sa arate cu destul ca era vorba de o alianta pentru ciolan. Unii insa, nu prea multi, tineau sa reaminteasca de Marea Petitoare de la Cotroceni. Le raspundeau, imediat, desigur, condeiele de casa ale lui Traian Basescu, aruncind vina infratirii dintre PDL si PSD pe seama PNL care, vezi Doamne! refuzind refacerea casniciei de Dreapta, a impins PDL, sarmanul! in bratele PSD, corupatorul de minore politice.

Mult mai important, fatucile si gugustiucii de pe teren pindeau cu microfoanele pregatite reuniunile PDL-PSD pentru a da stire lumii de o noua impartire a ciozvirtei care e Puterea.

De luni de la prinz, insa, peisajul nostru mediatic s-a schimbat in chip radical. A disparut, ca si cum n-ar fi fost, subiectul numit Alianta imorala. Toata lumea discuta despre retragerea lui Theodor Stolojan. De dimineata pina seara studiourile televiziunilor de stiri dau peste margini, ca supa de gaina pe aragaz, de cetateni si cetatence guralivi care lanseaza ipoteze in ritm de mitraliera. Despre enigma resemnarii lui Theodor Stolojan. Despre viitorul Aliantei PDL-PSD. Despre sentimentele incercate de Traian Basescu. Nu stim

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »