Maestru la diversiuni

Magazin Salajean 5 octombrie 2009 0

Romania merge inainte! Acestea erau vorbele presedintelui Basescu dupa iesirea de la guvernare a Partidului Social Democrat. Merge inainte cu frana de mana trasa. Dar nu mai surprinde pe nimeni tigania din politica romaneasca.

As vrea sa va aduc aminte ca in urma cu doua saptamani, de la Palatul Cotroceni a fost lansata ideea dezincriminarii consumului de droguri si legalizarea prostitutiei. Bineinteles ca lumea a luat foc, reactiile fiind vehemente. Politicienii din opozitie nu au scapat ocazia sa apostrofeze: uite cu ce se ocupa presedintele, tara arde si baba se piaptana. Cel mai virulent a reactionat, cum era de asteptat, biserica.

Patriarhia Romana a facut public faptul ca respinge categoric orice propunere cu privire la legalizarea prostitutiei, chiar daca propunerea vine din partea Comisiei Prezidentiale.

De la Cotroceni s-a precizat ca propunerile din raportul comisiei vor fi supuse dezbaterii publice pana la sfarsitul anului, urmand ca dupa aceea sa fie intocmite proiecte de legi, care vor intra in dezbaterea Parlamentului. Ati mai auzit ceva despre acest subiect? S-a stins repede, precum si repede s-a aprins. A urmat propunerea de referendum pentru Parlament unicameral, cazul Nica

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »