Intoarcerea rasata a regelui

Magazin Salajean 21 iunie 2010 0

Am dat intamplator zilele acestea peste o lista de invitati pe care regele Mihai a aprobat-o pentru unul din evenimentele recent organizate de Casa Regala si am constatat inca o data ca a fi rege inseamna a da dovada de strictete si eticheta chiar si in cazul celor mai mici detalii. Fara compromisuri, fara a cobori stacheta, fara a te lasa furat de lumea blitzz-urilor. Pe lista de invitati nu gaseai Guta, Vasilesti, Vijeliosi sau cine stie ce feluri de parizer si salam. Casa Regala nu isi compromite imaginea invitand la evenimentele pe care le organizeaza nume dubioase, dar cu rasunet in clasa roz-ciclam a societatii. Pentru a respecta standardele, chiar si prezentatoarea a fost inlocuita. Astfel, Gina Pistol a spus Bye-Bye evenimentului si i-a cedat locul lui Dan Negru. Pe lista nu vezi nici Cosmina Pasarin, Sexy Braileanca sau alte vedete de Playboy autohton. Daca nu se cade, nu se cade si subiectul e incheiat.

Altfel stau, insa, lucrurile cand vine vorba de politicienii actuali, care nu se dau in laturi de a se incuscri cu Nutu Camataru, Bercea Mondialul, cu tot soiul de Nikite si spoitori. Nu mai prididesc politrucii in a nasi odraslele a tot felul de oameni dubiosi, banuiti ca nu stau defel bine cu legea. Dar ce nu se face in Romania pentru un vot? Nu doar ca unii s-ar lega frati de cruce si cu dracul, pana trec puntea suspinelor in alegeri, dar si-ar vinde si mamele unor clanuri fumurii pentru un pumn de alegatori.

In repetate randuri, l-am vazut pana si pe presedintele statului stand la masa, dansand si petrecand cu acesti oameni ce au imaginea patata, fara sa isi puna macar o data problema ca petele se pot transfera

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »