Incompetenta ovina

Magazin Salajean 22 octombrie 2010 0

Cata incompetenta, Doamne, in randul guvernantilor nostri! Cat haos pot crea o ceata de bezmetici care nici macar nu stiu cate prune au in straita, daramite cat e TVA in proiectul legislativ pe care l-au votat! De la o zi la alta, gafele pe care le fac cei pusi in fruntea tarii sa reprezinte 22 de milioane de romani sunt tot mai greu de inghitit, iar actul de votare a ajuns sa fie o batjocura aruncata in obrazul celor multi.

La ultimul vot rasunator, parlamentarii au dat-o in bara rau de tot, votand o lege asupra careia s-au razgandit in doi timpi si trei miscari. Problema nici nu se pune mai intai daca si cat de buna e legea pentru populatie, ci cata nesimtire trebuie sa ai ca sa mergi in plen si sa fluturi in nestire din maini, votand dupa ureche. Pentru ca partea cu aruncarea responsabilitatii asupra liderilor de grup nu mi se pare ca explica defel bulibaseala si cricul din sala.

Daca esti parlamentar, daca esti pus in fotoliul cu pricina sa reprezinti milioane de oameni, cum poti lasa indolenta sa te conduca intr-atat incat dormi in hainele statului, pe bani publici si sa nu faci altceva decat sa tai frunza la caini? Cred ca raspunsul sta in faptul ca pe plaiurile mioritice functioneaza al naibii de bine spiritul de turma. Parlamentarii sunt asemeni oilor lui nea Jiji Becali, iar actele lor sunt pur si simplu

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »