Divele si marea schisma

Magazin Salajean 17 martie 2009 0

Este incredibil cum stiu face unele dame din tantar armasar, povestindu-si viata conjugala in episoade telenovelistice, pe la toate posturile de televiziune. Dispuse sa toarne scenarii demne de balada Isaurei oricui vrea sa le asculte, aceste dive de mic ecran tin sa stoarca lacrimi si sa-si lustruiasca imaginea de vctime ale unei casnicii nefericite. Tinta finala, unde vor sa ajunga, este contul sotului in care arunca o gramada de mizerii, care si de ar fi reale, ar trebui spalate in familie si nu in fata unui popor intreg.

Cam acesta este filmul cu marea schisma dintre Raduleasca si bogatul Elan, al carui buzunar o atrage inca pe moldoveanca ajunsa si ea zana si printesa prin capitala. Cucerirea unui miliardar si casatoria cu contul lui bancar a devenit un vis demn de urmat pentru o multime de fatute, care, pentru a-si vedea visul devenit realitate, isi trec trupul pe la medici, sa-l siliconeze bine, isi cumpara toale de toale, sa aiba staif si look de Paris Hilton si adopta atitudinea de pisica aristocrata. Odata maritate, trec la pasul doi: cumparaturile, toate pe cardul sotului, dublate de aducerea pe lume a unui copil. Asta e musai, pentru a putea trece si la pasul trei: divortul in stil mare, asa cum se cade la o diva de un rang superior. Avocati, teatru, paparazzi cat de multi, lacrimi si nervi varsati in public si bagaje, multe bagaje carate de colo, colo, pentru ca madama sa impresioneze opinia publica si sa arate prin ce calvar trece. Vrea simpatie, vrea afectiune din partea celor din spatele ecranului si, din acest motiv, intreg tam-tam-ul se face regizat mai ceva ca un balet de-al lui Ceaikovski.

Dupa un asemenea scenariu detaliat cu finete moldoveneasca joaca si Raduleasca scena divortului, carandu-si gentile prin camere de hotel. Asta

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »