Deplasari degeaba

Magazin Salajean 27 februarie 2009 0

La finele saptaminii trecute, doi ministri ai guvernului Boc au dat fuga in judetele Covasna si Harghita pentru a decide investitii majore in aceasta zona.

De ce si-au sacrificat weekendul cei doi demnitari? Pentru ca s-a hotarit in guvern sa se dea o atentie deosebita acestor judete? Nici vorba. Cei doi ministri PDL-isti au transpus in viata pretioasa indicatie data de Traian Basescu, presedintele Romaniei, cu ocazia unei vizite de lucru in Covasna-Harghita.

Pe linga intarirea credintei ca Traian Basescu e adevaratul sef al Guvernului, Emil Boc fiind un mutunache, deplasarile lui Radu Berceanu si Vasile Blaga n-au nici o indreptatire constitutionala. Traian Basescu a justificat convocarea ministrilor in Covasna-Harghita prin necesitatea unor investitii din partea statului in aceste judete cu populatia majoritar maghiara. Concluzia domniei sale, luata nu dupa o studiere a realitatii, ci dupa o vizita in week-end, a fost ca liderii locali cer autonomie, pentru ca judetele respective nu s-au dezvoltat. Daca aceste judete se vor dezvolta

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »