Decrețeii Revoluției

Magazin Salajean 13 decembrie 2011 0

Pe vremea cand decrețeii lui Ceaușescu iși satisfaceau cu onor stagiul militar și picau fara sa iși doreasca in nebunia de razboi civil provocat de evenimentele din decembrie 1989, se nașteau cei care acum reprezinta tineretul cel mai energic și mai fraged al națiunii noastre. Cei de 18-22 de ani.

Este generația nascuta in convulsia evenimentelor din preajma Revoluției din decembrie 1989. Este generația absolvenților cu examene scandaloase de bacalaureat. Sunt oameni care, de cele mai multe ori, nu ințeleg de ce a fost inlaturat Ceaușescu daca acum lumea spune ca era mai bine pe vremea lui. Sunt acei copii care nu au putut fi educați corect pentru ca nici parinții lor nu ințelegeau ce li se intampla și care sunt valorile spre care este bine sa se indrepte. Sunt cei care, din pacate, ne fac de multe ori sa ne fie rușine de rușinea lor atunci cand le citim textele scrise.

Școala a fost tot mai degradata și mai dezorientata cu fiecare an scurs dupa 1990, și-a pierdut imaginea de templu al demnitații și nu a mai dat nici modele și nici direcție. Oamenii aceștia

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »