Am fitze, deci exist !

Magazin Salajean 25 august 2008 0

Uf, am avut o dimineata atat de grea! M-am trezit abia la 11 ceas si cand am vazut ce dezordine am in casa, m-am pus inapoi la somn. Nu inteleg, eu trebuie sa fac chiar totul in casa?Am doar 15 ani!!! Mai bine ma strecor printre tonele de haine, imi caut trusa de machiaj -oare cum a ajuns in bucatarie? – imi iau adidasii Mike, tricoul Rebooc roz, blugii Dizal, ma spreiez cu Sanel si mai bine plec la cafea cu prietenele mele imaginare. Dar parca viata e amara daca mergi pe jos pana la cafeneaua aia misto. De multe ori imi vine sa stau acasa ca n-am masina mea roz si toate astea din cauza parintilor, care pur si simplu nu pricep cat de important este, pentru o fata fara prieten, sa umble pe sus. Nu-mi permit pur si simplu sa ma afisez pentru toti oamenii pe strada. Cine ma vrea, sa ma admire la semafor!

E cam tarziu.. ar trebui sa plec pana nu vine nesuferitul de frat-mio. Frumoasa zi, dar soarele e mare si ma tem ca parul meu va avea de suferit de la atata lumina. Va trebui sa ma vopsesc mai des blonda, ca se prea vede brunetul pe care as vrea sa il am. Ma deranjeaza multe cand e soare, ma dor ochii, iar ochelarii mei Gucy nu sunt destul de cool. Am dat doar 150 de euro pe ei, dar parca mi-as mai cumpara. Oricum, in orasul asta mic nu are nimeni ce am eu, dar e bine totusi sa fii atenta: nu as suporta sa mai vad o fufa cu ochelari scumpi.

Grabesc pasul, sa ajung totusi pe terasa. Comand un kil de cafea cu biscuitei si laptic, un suc negru-gazos, niste tigari din alea subtiri si iau pozitia de femeie matura. Picior peste picior, parul in vant si unghiile false la vedere, sunt sigura ca o sa prind un italian de pe terasa din cei care vin cam des pe aici. Stiu eu, mi-a zis o prietena. In timp ce il astept sa apara, ma gandesc cum sa merg eu la Paris cat mai repede. Ganduri mari pentru o fata oarecare, dar pentru mine, eu, care obtin si ce nu imi doresc, e un lucru atat de mititel!

Si il vad ca apare. El, printul perfect pentru mine. Parcheaza masina negru-perlat cu motor diesel de 3.0 litri, un cabrio seria 6 superb, tras in piele… e visul implinit pentru pielea mea fina! Vine spre mine, ii zambesc si ma intreaba daca imi place masina. Si i-am zis

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »