10 ani

Magazin Salajean 10 decembrie 2007 0

Acum zece ani promiteam ca nu va vom dezamagi. Dupa reactiile voastre, dragi cititori, credem ca, in mare parte, am reusit. Acest ziar nu a fost un moft, cum credeau unii, nu a fost un breloc agatat la gramada de chei.

Cu ce ne laudam la zece ani de la aparitie? Cu faptul ca am ajuns la cel de-al 2.641-lea numar, in pofida celor ce au dorit sa ne distruga. Cu faptul ca am reusit sa ne pastram independenta, in conditiile in care presa din provincie, de cele mai multe ori, este in slujba unui magnat local. Cu faptul ca suntem numarul unu in presa din Salaj.

O vorba din batrani spune ca tot ce nu te doboara, te face mai puternic. In cazul nostru, sicanele la care am fost supusi (uneori chiar agresiuni fizice) ne-au facut de neclintit. Am rezistat si am reusit sa aducem la cunostinta cititorilor problemele cu care se confrunta acest judet. Unii dintre noi nu au reusit sa-si duca misiunea pana la capat, dar pentru asta nu ii acuzam. Jurnalistii sunt condamnati sa castige chiar si atunci cand pierd.

Pretul independentei noastre a fost platit scump. Majoritatea celor ajunsi la putere in judetul Salaj ne-au trecut pe o lista neagra. Dar cititorul, Maria Sa Cititorul, a fost langa noi intotdeauna. Ne-a imbarbatat, ne-a impulsionat.

Incercam sa nu fim numai un ziar al capitalei de judet, dorim sa ajungem pana in cele mai indepartate catune. Ne mandrim cu faptul ca suntem cititi in toate satele judetului, iar site-ul nostru (www.magazinsalajean.ro) este cel mai accesat din Salaj.

Cam asta ar fi de spus despre noi pe o jumatate de coala A4. Suntem fericiti si dorim sa fiti alaturi de noi si peste alti zece ani. Si inca ceva: la 10 ani de activitate, dam o nota pentru cititorii nostri: 10!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »