Ultima strigare: Firmele pot obtine fonduri nerambursabile pentru propria dezvoltare

Magazin Salajean 26 iunie 2012 0

Ultima strigare: Firmele pot obtine fonduri nerambursabile pentru propria dezvoltareFirmele din Salaj se mai pot inscrie doar astazi in programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata pentru a obtine finantari nerambursabile.

Sprijinul financiar va fi acordat pentru achizitionarea de echipamente IT, de cititoare pentru cod de bare, de cantare electronice, de aparate de marcat electronice fiscale, de echipamente tehnologice si de electrostivuitoare sau motostivuitoare. Sunt finantate si investitiile in active necorporale, achizitionarea de bunuri, achizitionarea de mijloace de transport, certificarea unui sistem de management al calitatii, realizarea unui site, achizitionarea de spatii pentru desfasurarea activitatilor, de instalatii si echipamente specifice, promovarea online a activitatilor de comercializare, participarea la cursuri de instruire si achitarea serviciilor de consultanta pentru intocmirea documentatiei in vederea obtinerii finantarii. Aplicantii pot completa formularul de inscriere online pe site-ul http://programenationale2012.aippimm.ro.

Obiectivul principal al programului il constituie sprijinirea IMM-urilor prin facilitarea accesului la finantare, in scopul imbunatatirii performantelor economice si tehnice, cresterea nivelului de competitivitate, crearea si mentinerea locurilor de munca, sporirea protectiei consumatorilor si a securitatii alimentare. Finantarea nerambursabila acopera 80 la suta din totalul cheltuielilor eligibile efectuate

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »