Taxele şi impozitele locale nu se majorează

Andreea Vilcovschi 13 decembrie 2012 3
Taxele şi impozitele locale nu se majorează

Veste bună pentru şimleuani şi zălăuani! Consilierii municipali au de gând să păstreze, în 2013, taxele şi impozitele locale la nivelul celor din acest an, deşi Guvernul a avizat, în şedinţa de ieri a Executivului, majorarea acestora cu 16,05 la sută, începând de anul viitor. Guvernanţii au lăsat, însă, la latitudinea autorităţilor locale dacă vor aplica sau nu această măsură.

Primarul Radu Căpîlnaşiu a dat asigurări că locuitorii Zalăului nu vor scoate mai mulţi bani din buzunar pentru a-şi achita impozitele pe clădiri, terenuri ori pe mijloacele de transport, dar nici pentru plata unor taxe locale: “Dacă Guvernul nu a stabilit că majorarea este obligatorie, taxele şi impozitele locale vor rămâne neschimbate”.

La acelaşi nivel, de 5 la sută, a fost păstrată şi bonificaţia acordată contribuabililor care îşi vor achita anticipat obligaţiile faţă de bugetul local.

Nici administraţia din Şimleu Silvaniei nu ia în calcul majorarea acestor dări, ne-a declarat primarul Septimiu Ţurcaş.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 13 decembrie 2012 at 08:33 - Reply

    Pun pariu ca o sa le majoreze.

  2. Anonim 13 decembrie 2012 at 10:33 - Reply

    Ce misto!!! In alea 7 luni de guvernare n-au scazut nimic. La 2 ZILE dupa alegeri v-au tras-o .Traiasca uslisti cu votantii lor cu tot! Ce Bine-mi pare ca ati luat TEAPAAAAAAAAAAA.

  3. nicu 13 decembrie 2012 at 22:52 - Reply

    din pacate e doar inceputul!

Lasa un Raspuns »