Slujbe pentru 54 de sălăjeni

Andreea Vilcovschi 12 decembrie 2012 1
Slujbe pentru 54 de sălăjeni

Doar 10 agenţi economici din judeţ sunt interesaţi să facă angajări. Potrivit informaţiilor furnizate de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, pe piaţa muncii din judeţ sunt disponibile 54 de slujbe, în confecţii, servicii şi construcţii. Mai mult de jumătate din totalul locurilor de muncă sunt puse la bătaie în industria confecţiilor. În ceea ce priveşte firmele din domeniul serviciilor, acestea vor să încadreze 12 lucrători, în timp ce oferta din contrucţii cuprinde opt posturi.
Printre operatorii economici care pun la dispoziţie cele mai multe slujbe se numără Universal Co, Saas Zanacanna, Sentosa şi Duo Rom.
Pentru absolvenţii de studii superioare aflaţi în căutarea unui loc de muncă, oferta cuprinde doar două joburi.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. IOAN DUSCAS 13 decembrie 2012 at 10:56 - Reply

    LAS KA VINE MURESAN SI REZOLVA EL PROBLEMA !

Lasa un Raspuns »