Seniorii, sărbătoriţii toamnei la BRD

Olivian Vadan 15 octombrie 2012 0
Seniorii, sărbătoriţii toamnei la BRD

BRD a prezentat oferta “BRD Senior”, dar şi promoţia dedicată pensionarilor care au decis să-şi încaseze pensia într-un cont BRD, vineri, 12 octombrie, la Baia Mare. Potrivit ofertei, pensionarii care aleg, până la sfârşitul lunii noiembrie, să-şi încaseze pensia într-un cont deschis la BRD pot câştiga unul dintre zecile de premii oferite de bancă în cadrul promoţiei Senior, şi nume 19 premii a câte 500 lei şi 45 de pachete de vacanţă.
În promoţie sunt incluse carduri de debit, precum şi două produse de economisire – Depozitul 1.000 şi contul de economii Atucont. De asemenea, clienţii beneficiază de dobânzi speciale la creditele de nevoi personale şi descoperitul autorizat de cont.
Facilităţile aferente cardului includ gratuitatea retragerilor de numerar de la orice bancomat sau POS BRD şi reducerea cu 50 la sută a comisionului anual de administrare a cardului. Depozitul 1.000 le este oferit clienţilor seniori la o dobândă preferenţială, mai mare cu 0,5 la sută pentru depozitele în lei şi cu 0,25 la sută pentru sumele depuse în euro. De asemenea, contul de economii Atucont beneficiază de un bonus de 0,25 la sută faţă de dobânda standard.
Clientela de seniori poate avea acces la creditele pentru nevoi personale Expresso cu o reducere la dobândă de 5 la sută, indiferent de suma împrumutată şi de perioada finanţării, precum şi la un descoperit autorizat de cont la o dobândă preferenţială.
Cu ocazia prezentării ofertei “BRD Senior”, a mai avut loc şi un moment special. Astfel, BRD a premiat un client din categoria Super-Senior, în vârstă de peste 100 de ani, şi nume pe domnul Simion Ţurlaş, client al Agenţiei Dragomireşti din oraşul cu acelaşi nume, căruia i s-a oferit un premiu în valoare de 1.500 de lei. “Dorim în acest fel să ne recompensăm clienţii venerabili, să le mulţumim că ne-au ales şi să îi asigurăm că îi vom servi şi în continure la cele mai înalte standarde”, a declarat cu această ocazie Petrică Vanţ, directorul executiv al Grupului Baia Mare al BRD. Acest Grup cuprinde unităţile băncii amplasate în judeţele Maramureş, Satu Mare şi Sălaj, având la dispoziţia clienţilor peste 57 de unităţi în această zonă. (P)

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »