Se caută căpşunari!

Andreea Vilcovschi 11 decembrie 2012 0
Se caută căpşunari!

Sălăjenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă în străinătate pot aplica, în această perioadă pentru un post de lucrător în agricultură în Danemarca şi Portugalia. Prin reţeaua Eures sunt puse la dispoziţie 160 de slujbe, din care 100 pentru culegători de mazăre în fermele din Portugalia şi Danemarca şi 120, pentru culegători de căpşune şi zmeură în Danemarca. Plata se face în funcţie de cantitatea recoltată, contractul urmând a fi încheiat pe trei sau patru luni.

Alte joburi disponibile sunt cele de operator CNC, mecanic auto şi inginer căi ferate, drumuri şi poduri în Norvegia, tâmplar în Slovacia ori casier valută în Ungaria.

Angajatorii străini îşi publică oferta regulat pe portalul Eures, din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Pe ite-ul http://eures.anofm.ro, sălăjenii interesaţi pot găsi informaţii despre locurile de muncă vacante şi paşii pe care trebuie să-i urmeze pentru a aplica, dar şi despre condiţiile de trai din ţara respectivă. Într-o primă fază, candidaţii sunt selectaţi pe baza CV-urilor, iar apoi sunt invotaţi la un interviu de către consilierul Eures.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »