Rominserv Valves Iaifo Zalau va disponibiliza 49 de angajati

Magazin Salajean 26 ianuarie 2011 0

Rominserv Valves Iaifo Zalau va disponibiliza 49 de angajati

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj a fost notificata de Rominserv Valves Iaifo Zalau ca va disponibiliza colectiv 49 de angajati, in februarie, ca urmare a reducerii activitatii, aceasta fiind prima notificare de acest gen primita de institutia salajeana in 2011.

Directorul coordonator al AJOFM Salaj, Constantin Sarca, a declarat ca, in domeniul armaturilor, activitatea s-a redus mult in ultimele luni la nivel national, disponibilizarile de la Rominserv Valves Iaifo Zalau fiind o consecinta a acestui fapt. „Am fost notificati de Rominserv Valves Iaifo Zalau ca vor fi disponibilizati 49 de angajati, in luna februarie, din cauza restrangerii activitatii. Este prima firma din Salaj care ne-a notificat, in acest an, ca va efectua disponibilizari colective”, a declarat Constantin Sarca. Potrivit sursei citate, AJOFM va lua masuri, in perioada urmatoare, pentru ca oamenii disponibilizati sa fie inregistrati in baza de date pentru a beneficia de indemnizatia de somaj. „Vom lua legatura cu ei si vom organiza actiuni si masuri de protectie, pentru ca ei sa poata beneficia de indemnizatia de somaj”, a spus Sarca.

Rominserv Valves Iaifo Zalau a fost infiintata in anul 1969, fiind specializata in proiectarea, fabricarea si comercializarea unei game largi de armaturi industriale din fonta si otel precum si de supape de siguranta cu arc. Din 2004, compania a devenit membra a Grupului Rompetrol, prin includerea ei in cadrul activitatilor antreprenorului general al Grupului, Rominserv. Compania este specializata in proiectarea, fabricarea si comercializarea unei largi game tipo-dimensionale de armaturi industriale cu diverse utilizari in domeniile petrolier, petrochimic, transport de gaze, centrale termice, retele de distributie a apei, pentru temperaturi de lucru joase si ridicate, precum si pentru medii de lucru specifice.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »