Protest spontan la CFR Jibou

Andreea Vilcovschi 17 aprilie 2013 1
Protest spontan la CFR Jibou

Circa 20 de angajaţi de la punctul de lucru Jibou al Societăţii Comerciale Reparaţii Locomotive (SCLR) au intrat într-o grevă spontană miercuri dimineaţă, nemulţumiţi de faptul că nu şi-au primit salariile aferente lunii martie.
După cum ne-a declarat Dan Rus, şeful punctului de lucru, societatea are la Jibou 46 de salariaţi, care lucrează în ture. „Din cei 28 de colegi din tura de dimineaţă, 21 au refuzat să mai lucreze, intrând în grevă spontană, deoarece nu şi-au primit salariile pe luna martie. Mai exact, în 15 aprilie trebuia să primim lichidarea pentru luna martie. Suntem în 17 aprilie şi încă nu ne-au fost viraţi banii”, a precizat Rus. Protestatarii îşi vor relua activitatea în momentul în care îşi vor primi lefurile.
Şeful punctului de lucru al SCLR a mai spus că greva declanşată la Jibou nu va afecta în niciun fel mersul trenurilor. SCLR este o filială a CFR Călători.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. observator 24 aprilie 2013 at 09:53 - Reply

    D-na Andreea unde ati gasit in Jibou locomotive electrica ??

Lasa un Raspuns »