Peste 112.000 de euro pentru un bloc ANL

Magazin Salajean 2 iulie 2007 0

Peste 112.000 de euro pentru un bloc ANLConsilierii locali ai orasului Simleu Silvaniei au avut, in sedinta ordinara aferenta lunii iunie, cea mai lunga ordine de zi, fiind supuse discutiilor nici mai mult, nici mai putin decat 27 de proiecte. Dintre acestea, alesii au trecut doar 21, printre care cel privitor la aprobarea finantarii costurilor ce revin bugetului local pentru construirea primului bloc ANL din oras. Imobilul va fi ridicat in zona Unitatii Militare, pe strada Mihail Sadoveanu, aportul Consiliului Local urmand sa fie de aproximativ 112.000 de euro.

A mai fost aprobata retragerea dreptului de folosinta gratuita a Spitalului Orasenesc asupra unor cladiri si terenuri aferente, care nu mai sunt necesare desfasurarii actului medical, precum si cateva studii de oportunitate in vederea concesionarii prin procedura de licitatie a unor terenuri din diferite cartiere ale Simleului.

Referitor la acest ultim aspect, trebuie mentionat ca un teren in suprafata de 58 de metri patrati, situat in cartierul Gheorghe Lazar si care, initial, era propus pentru concesionare, a fost subiectul unor discutii indeajuns de intense incat consilierii locali sa amane aprobarea studiului de oportunitate, respectiv a documentatiei de atribuire prin licitatie publica pentru sedintele viitoare. Alte terenuri au fost subiectul a alte trei proiecte de hotarare care nu s-au bucurat de aprobarea consilierilor saptamana trecuta, de data aceasta, in loc de amanare, alesii preferand respingerea lor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »