Omniasig, un brand in ascensiune

Magazin Salajean 27 iulie 2007 0

Omniasig, un brand in ascensiune

* Firma de asigurari Omniasig, sucursala Salaj a inregistrat in decurs de sase luni o crestere cu 70 la suta a cifrei de afaceri

Directorul sucursalei Salaj a firmei de asigurari Omniasig a declarat in cadrul conferintei de presa de ieri ca aceasta companie este condusa prin centrele din Baia Mare, Cluj, Bistrita, Mures si Salaj.

Omniasig pune clientul in centrul preocuparilor sale. Pentru clienti imbunatatim si cream continuu produsele si serviciile noastre, a spus directorul Ielciu. In cadrul sucursalei se urmareste dezvoltarea business-ului, care, in opinia directorului, este sarcina si obligatia pentru a aduce sucursala din Salaj la nivelul celorlalte.

Directorul zonal al Omniasig, Sorin Jeflea, a declarat ca sunt convins ca Omniasig Salaj va ajunge pe locul I, acest brand fiind deja cunoscut printre locuitori. De asemenea, directorul zonal a specificat ca, fata de anul 2006, cifra de afaceri a cunoscut o crestere de 70 la suta, iar din acest punct de vedere firma de asigurari se afla pe locul II.

De cinci ani, am raportat un profit constant, iar prin sondajele solicitate, brandul Omniasig este pe locul II ca si notorietate, a adaugat directorul zonal Sorin Jeflea.

Referitor la venirea sa la conducerea sucursalei din Salaj a firmei Omniasig, directorul Augustin Ielciu a spus ca nu a fost o alegere usoara sa parasesc firma Ardaf, dar sunt de parere ca am realizat tot ce era de realizat.

In momentul de fata, firma Omniasig are 12 angajati si o retea de 250 de agenti la nivel de sucursala.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »