Ofertă foarte slabă pe piaţa muncii din Sălaj

Andreea Vilcovschi 4 ianuarie 2013 2
Ofertă foarte slabă pe piaţa muncii din Sălaj

Sărbătorile de iarnă au îngheţat activitatea operatorilor economici din judeţ. Astfel, în această perioară, în Sălaj sunt vacante doar 25 de locuri de muncă, potrivit datelor centralizate ale Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Oferta cuprinde cinci posturi de confecţioner articole din piele şi înlocuitori, patru de electrician în construcţii, trei pentru sudori şi câte două pentru instalatori apă-canal, instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze şi pentru instalatori centrale termice. În lista locurilor de muncă vacante mai figurează posturi de ingineri, bucătar, femeie de serviciu, controlor calitare, şofer autocamion şi mecanic agricol.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Zălăuan 4 ianuarie 2013 at 15:40 - Reply

    Democraţie = faliment, corupţie, faliment!

  2. unu 6 ianuarie 2013 at 12:24 - Reply

    testeaza sa vezi daca te angajeaza? vei observa ca te mint acest locuri de munca nu exista .doar trebuie sa aiba activitate . sau suna la un angajator de pe lista sa vezi ce raspuns primesti vino si lasa cv .si la anul si la multi ani .ne te mai cauta nimeni.e vrajeala cu aceste locuri de munca

Lasa un Raspuns »