O nouă extragere la Loteria bonurilor fiscale

Florin Negoiţă 19 mai 2017 0
O nouă extragere la Loteria bonurilor fiscale

Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise între 1 şi 30 aprilie este programată pentru seara zilei de duminică, 21 mai, la ora 18.50. Fondul de premiere este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 21 mai , va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare. Extragerea din prima etapă de selecţie a câştigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din 21 mai a.c. va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 18.50.

Extragerea va avea două etape: etapa I: va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câştigătoare, cu numere de la 1 la 30; etapa II: vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare.
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum de zile.
Extragerea va fi realizată cu urnele şi bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto. Comisia de supraveghere va fi formată din câte un reprezentant al MFP, al ANAF şi al CNLR. Bilele şi urnele vor fi verificate în prezenţa comisiei înainte de tragere.
Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »