Locuri de muncă disponibile pe piaţa Sălajului

Angajatorii sălăjeni pun la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă aproape 250 de posturi, cele mai multe fiind în producţie şi prestări servicii, au anunţat reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj.

Potrivit sursei citate, 21 de companii din domeniu şi-au anunţat intenţia de a încadra în muncă 108 sălăjeni ca lăcătuşi mecanici, electromecanici, agenţi de vânzări, şoferi, consilieri juridici, muncitori necalificaţi, strungari. În industia confecţiilor se caută 76 de persoane, în posturi precum confecţioneri articole din piele şi înlocuitori, operatori confecţioneri sau confecţioneri asamblori, iar în industria lemnului, doi operatori economici vor să angajeze 12 lucrători, ca tâmplari, strungari ori electromecanici. Alte 33 de locuri de muncă sunt oferite sălăjenilor care vor să lucreze în domeniul construcţiilor, în posturi precum zidari, finisori terasamente, dulgheri şi sudori.

În continuare sunt la mare căutare muncitorii necalificați, cărora angajatorii din județ le pun la dispoziție 90 slujbe. În schimb, pentru sălăjenii cu studii superioare sunt disponibile 17 locuri de muncă, printre care cele de inginer, programator în sistem informatic, specialist marketing, contabil şi inspector protecţia mediului.

Alte articole

Leave a Comment