Lacăt pe agenţia de voiaj din Zalău

Andreea Vilcovschi 8 ianuarie 2013 1
Lacăt pe agenţia de voiaj din Zalău

Zălăuanii care circulă cu trenul pot achiziţiona bilete doar de la ghişeul existent în incinta gării ori online. Potrivit unui comunicat al CFR Călători, compania va închide definitiv agenţiile de voiaj din Zalău, Bistriţa şi Alexandria, iar alte 11 vor fi înlocuite cu birouri de voiaj, în incinta staţiilor de cale ferată.

După cum ne-a declarat Aurel Bălănean, şeful Gării Zalău, agenţia de voiaj de pe strada Tudor Vladimirescu a fost închisă încă din prima zi a anului. “CFR Călători ne-a dat termen limită 10 ianuarie pentru a închide agenţia. Niciunul dintre angajaţii de acolo nu şi-a pierdut, însă, slujba. Cei care vor să achiziţioneze bilete de tren o pot face fie prezentându-se la ghişeul din gară, fie online”, a precizat Bălănean.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Iudit 8 ianuarie 2013 at 12:42 - Reply

    Acum si aici va fi un afis : SPATIU DE INCHIRIAT, poate asa va avea mai mult venit decat cu vanzarea de bilete.

Lasa un Raspuns »