Ghisee mai multe la Taxe si Impozite

Magazin Salajean 4 mai 2007 0

Ghisee mai multe la Taxe si Impozite

Inca doua ghisee au fost infiintate in cadrul Serviciului Taxe si Impozite al Primariei Zalau, pe langa cele trei existente in prezent. Potrivit unui comunicat de presa, primarul Radu Capilnasiu a declarat ca hotararea de a mari numarul personalului care deserveste publicul platitor de taxe locale a fost luata pentru a fluidiza activitatea si pentru a creste satisfactia cetatenilor fata de acest serviciu public. Personalul nou angajat se afla momentan in perioada de acomodare, urmand ca de saptamana viitoare, sa fie la dispozitia publicului.

La serviciul respectiv apeleaza zilnic aproximativ 400 de cetateni, dintre care aproape jumatate sunt platitori de taxa pentru schimbarea sau eliberarea cartii de identitate. Pentru a evita aglomerarea ghiseelor, primarul Capilnasiu a decis infiintarea unui nou birou de incasare a taxei in cauza in cadrul Directiei Publice Comunitare de Evidenta a Persoanelor. Alte birouri pentru plata impozitelor locale vor fi deschise printr-o intelegere a autoritatilor administratiei locale cu Posta Romana. Daca vom reusi perfectarea contractului cu Posta, locuitorii municipiului vor putea plati impozitele si la cele patru oficii postale din Zalau, a spus primarul.

In prezent, zalauanii isi pot achita taxele catre bugetul local la cele trei ghisee ale serviciului Taxe si Impozite, dupa urmatorul program: luni, miercuri, joi si vineri intre orele 7-16.30, iar marti intre 7.18.30. Mentionam ca zilnic, in intervalul orar 7-14.30, functioneaza toate ghiseele, in timp ce dupa ora 14.30 ramane deschis un singur ghiseu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »