Ghidul pentru accesarea fondurilor nerambursabile

Magazin Salajean 21 aprilie 2008 0

In cadrul sedintei ordinare a Colegiului Prefectural, care a avut loc vineri, a fost aprobata Hotararea 4/18.04.2008 privind Ghidul referitor procedurile de obtinere a avizelor, autorizatiilor si acordurilor eliberate de serviciile publice deconcentrate si a altor institutii publice, in contextul accesarii fondurilor nerambursabile.

Aprobarea Hotararii Colegiului Prefectural a fost precedata de o analiza a continutului acesteia, astfel incat forma finala sa contina date concrete si complete care sa poata fi utilizate de catre cei interesati sa acceseze fonduri nerambursabile.

Ghidul privind procedurile de obtinere a avizelor si autorizatiilor a fost editat si realizat de catre angajatii Institutiei Prefectului Judetului Salaj, in baza informatiilor transmise de catre toate serviciile publice deconcentrate si de institutiile publice care elibereaza astfel de documente necesare pentru intocmirea proiectelor privind accesarea fondurilor europene.

Ghidul va fi postat pe site-ul Institutiei Prefectului Salaj, urmand sa fie transmis tuturor primariilor din judet, astfel incat toti cei interesati sa realizeze proiecte prin care sa acceseze fonduri nerambursabile sa aiba acces la informatii corecte, concrete si in timp util. Ghidul va fi util in special posibililor beneficiari din teritoriu, care nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze la sediile institutiilor publice din Zalau pentru a afla care sunt documentele necesare pentru obtinerea diverselor avize sau autorizatii, ci vor putea consulta la sediile primariilor acest ghid sau accesand site-ul Institutiei Prefectului Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »