Firmele din servicii si constructii fac angajari

Magazin Salajean 23 septembrie 2010 0

Firmele din servicii si constructii fac angajariOferta celor 21 de agenti economici din judet aflati in cautare de personal se diversifica de la o saptamana la alta. In prezent, potrivit informatiilor furnizate de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj, pe piata muncii din judet sunt disponibile 149 de slujbe, in domenii precum confectii, servicii, constructii, sanatate si asistenta sociala si industria alimentara. Cele mai generoase oferte vin din partea societatilor care activeaza in constructii si servicii, in fiecare dintre cele doua sectoare fiind puse la bataie cate 52 de locuri de munca. Daca in servicii, angajatorii se multumesc si cu muncitori necalificati, constructorii cauta sa incadreze personal cu specializare: dulgheri, finisori terasamente, mecanici utilaje ori zidari.

In ceea ce priveste firmele de confectii, acestea cauta 30 de lucratori, in principal, muncitori necalificati, in timp ce in industria alimentara sunt libere noua posturi. Alte sase locuri de munca sunt scoase la concurs in sectorul sanatatii.

Printre operatorii economici care pun la bataie cele mai multe slujbe se numara Alba ca Zapada SRL (39), AC Pack SRL Nusfalau (27), Adecco Resurse Umane Zalau (11) si Ara Shoes Simleu Silvaniei (10).

Absolventii de studii superioare aflati in cautarea unui loc de munca nu au prea multe optiuni, in conditiile in care oferta firmelor din judet cuprinde numai trei posturi de proiectant inginer mecanic, asistent manager si consilier economic.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »