Facturile de curent nu pot fi plătite la ghişeele Electrica

Andreea Vilcovschi 8 aprilie 2013 2
Facturile de curent nu pot fi plătite la ghişeele Electrica

Din cauza unor probleme ce ţin de amenajarea spaţiului în care funcţionează ghişeele Agenţiei de Furnizare a Energiei Electrice Zalău, până în data de 15 aprilie, consumatorii din municipiu nu-şi pot achita facturile de curent decât la unităţile bancare ori la punctele PayPoint.
După cum ne-a declarat Viorel Pop, directorul AFEE Zalău, activitatea de încasare a contravalorii facturilor va fi restrânsă, după ce Agenţia a pierdut, în urma unei licitaţii, un spaţiu de 57 de metri pătraţi ce aparţinea municipalităţii. “Începând din 16 aprilie, activitatea ghişeelor noastre se va desfăşura pe 204 metri pătraţi, după ce am pierdut spaţiul de 57 de metri pătraţi, pe care fostul proprietar, Primăria Zalău, l-a scos la licitaţie publică”, a explicat Pop.
Cu toate acestea, clienţii vor avea la dispoziţie acelaşi număr de ghişee, însă puţin mai înghesuite.
Dat fiind faptul că începând din 1 aprilie şi până în 15 aprilie, ghişeele Agenţiei sunt închise, zălăuanii care nu-şi vor achita la timp facturile nu riscă să fie debranşaţi pentru neplată, a dat asigurări directorul zalăuan.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 9 aprilie 2013 at 12:54 - Reply

    Ati pierdut licitatia ca nu stiti pe ce lume traiti

  2. Anonim 10 aprilie 2013 at 19:16 - Reply

    pai cum asa ca sefu de la caseriile Electrica o fost pus de primaru Raducu….. ca doara is din acelasi partid ….. P.N.L …….. cred ca au impartit banii :)… ori asta o fi fost plata pentru raducu

Lasa un Raspuns »