Doar 194 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Sălaj

Mihaela Moldovan 6 septembrie 2012 1
Doar 194 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Sălaj

Deşi Sălajul are peste 5.900 de şomeri luaţi în evidenţă, abia 194 de locuri de muncă sunt disponibile, în această săptămână, prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, cea mai bogată ofertă de posturi vacante fiind în industria confecţiilor. Astfel, se caută 101 persoane – muncitori necalificaţi, dar şi personal cu studii medii, în vederea angajării la agenţi economici de profil din Zalău, Jibou şi Cehu Silvaniei. Mai exact, SC Telife Design SRL caută zece confecţioneri asamblori articole din textile şi zece tehnicieni în industria textilă, SC Universal CO SA Zalău caută 20 de muncitori necalificaţi şi 20 de confecţioneri asamblori, iar SC Silvana SA Cehu Silvaniei oferă joburi pentru cinci muncitori necalificaţi şi pentru zece operatori la maşini de tricotat, iar SC Caafs Profi SRL Zalău – pentru cinci municitori necalificaţi şi 15 confecţioneri îmbrăcăminte. În acelaşi domeniu, SC Meşteşugarul SA Jibou oferă patru posturi de confecţioner asamlor şi caută şi un muncitor necalificat, în timp ce SC Caro Jibou SRL caută un muncitor necalificat.
Alte 16 locuri de muncă sunt oferite în Construcţii, fiind căutate meseriile de dulgher, zidar, fierar betonist, conducător auto, instalator, inginer construcţii civile şi inginer construcţii civile/industriale.
Alte 46 de locuri de muncă sunt oferite în industria alimentară, fiind căutate, printre altele, meseriile de bucătar, ospătar, mecanic utilaj, secretară, menajeră, în timp ce în industria lemnului ar putea fi angaţi şapte sălăjeni, cu meseria de tâmplar. De asemenea, alte 24 de locuri de muncă sunt oferite în domeniul serviciilor. Se caută astfel sudori, electromecanici, ingineri, muncitori necalificaţi etc.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

Lasa un Raspuns »