Depozit overnight automat la UniCredit Tiriac Bank Zalau

Magazin Salajean 22 februarie 2008 0

Salajenii persoane juridice cu disponibilitati zilnice peste limita de 100.000 de lei / 50.000 de euro / 50.000 de dolari pot apela la depozitele overnight, puse la dispozitie de UniCredit Tiriac Bank.

Serviciul presupune ca, a doua zi de la constituirea depozitului, clientii sa primeasca in cont contravaloarea dobanzii si sa poata efectua orice tipuri de tranzactii. Daca la sfarsitul zilei disponibilul existent se incadreaza in limita de constituire, depozitul va fi reinnoit automat, in baza contractului semnat, ne-a declrat Dumitru Crisan, director al UniCredit Tiriac Bank, sucursala Zalau.

Potrivit acestuia, banca pe care o reprezinta ofera clientilor persoane fizice si juridice si celelalte produse si servicii din portofoliul UniCredit Tiriac Bank, precum si consultanta bancara specializata. Sunt incluse un punct de schimb valutar, un bancomat si un Self Banking Corner (un computer conectat la internet prin care se pot procesa non-stop operatiuni Online Banking). Apartenenta UniCredit Tiriac Bank la una dintre cele mai importante institutii financiare europene constituie un beneficiu atat pentru clienti, cat si pentru banca. Detinem resursele necesare pentru a le oferi solutiile financiare care li se potrivesc, in conditiile unei concurente foarte puternice, ne-a spus Dumitru Crisan.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua centrala si est-europeana a UniCredit Tiriac Group, cel mai mare grup bancar de Europa Centrala si de Est, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata bancara din Romania. Activele detinute aveau in 30 septembrie 2007 o valoare de 3,3 miliarde de euro, iar numarul de clienti este de aproximativ 600.000. Banca are deschise in Romania 140 de sucursale, in 39 de judete.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »