Declaratia 390 se depune doar pe noile versiuni de soft

Magazin Salajean 4 ianuarie 2012 0

Declaratia 390 se depune doar pe noile versiuni de softDirectia Generala a Finantelor Publice Salaj face cunoscut faptul ca, incepand de astazi, pentru perioadele de raportare din decembrie 2011, declaratia 390 se va putea depune doar pe noile versiuni de soft, publicate pe portalul ANAF. Depunerea declaratiei prin Internet va putea fi facuta doar pe pagina de upload, creata initial pentru declaratia 112, accesibila prin portalul www.e-guvernare.ro, dupa autentificarea cu certificat digital calificat.

Contribuabilii care nu au un certificat digital calificat pentru semnarea declaratiilor, le vor putea depune la ghiseul organelor fiscale, in format PDF cu fisier xml atasat, pe suport CD, insotite de declaratia listata, semnata si stampilata.

Pentru perioadele de raportare anterioare lunii decembrie 2011, declaratia 390 va putea fi depusa doar la ghiseu, pe suport hartie cu fisier txt pe suport electronic, generata prin programele de asistenta accesibile pe portalul ANAF, sectiunea Asistenta contribuabili – Programe utile – Declaratii fiscale.

Noile versiuni ale programelor de asistenta (Soft A si Soft J) pentru declaratia 390 vor putea fi descarcate de pe portalul ANAF, sectiunea Declaratii electronice – Descarcare formulare, unde se vor regasi si prevederile legale, precum si instructiuni / documentatie de ajutor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »