De joi se pot plăti taxele şi impozitele locale

Andreea Vilcovschi 9 ianuarie 2013 3
De joi se pot plăti taxele şi impozitele locale

Zălăuanii care vor să scape de grija taxelor şi a impozitelor locale şi vor să le achite încă de la începutul anului o pot face începând de joi, la ghişeele Serviciului Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei Zalău. Cei care plătesc integral impozitul aferent anului în curs, beneficiază de o reducere de cinci la sută. Obligaţiile către bugetul locale pot fi plătite în două traşe egale: până în 31 martie şi până în 30 septembrie.

Consilierii locali au decis, la începutul acestei săptămâni, majorarea impozitelor pe clădiri şi terenuri cu 16 procente, reprezentând rata inflaţiei 2010-2012.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. nae l. 9 ianuarie 2013 at 22:03 - Reply

    Ponta ne spune cu dezinvoltura-i specifica ca deoarece rata inflatiei a crescut cu 16 procente , se impune ca si impozitele,taxele sa creasca cu aceeasi rata . Bine,atunci de ce nu se indexeaza si salariile ,pensiile cu acest procent ?

  2. costel 10 ianuarie 2013 at 13:32 - Reply

    in alte parti nu se indexeaza taxele iar deducerea este de 10%.sa nu uitam cand votam

  3. alt anonim 11 ianuarie 2013 at 18:07 - Reply

    Provbabil ca a crescut numarul curvelor in Primaria Zalau, de reducerea de impozite e oar cu 5% fata de Cluj -10%, iar majorarea e cu 16%. Buna matematician e mai si acest frumusel codos de primar – Sergiu,Victor, Radu Kapolnashiu. Sa-i stea in gat aerul care-l trage in piept!

Lasa un Raspuns »