Culegătorii de plante medicinale trebuie să încheie contracte cu procesatorii

Mihaela Moldovan 19 februarie 2013 1
Culegătorii de plante medicinale trebuie să încheie contracte cu procesatorii

La fel ca anul trecut, cultivatorii şi culegătorii de plante medicinale şi aromatice din Sălaj vor trebui să încheie cu comercianţii/procesatorii contracte pe care ulterior să le înregistreze la Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR). De asemenea, un alt aspect în privinţa căruia trebuie acordată atenţie este acela că producătorii agricoli producători de plante medicanele şi aromatice trebuie să declare anual suprafaţa efectiv cultivată, pe specii şi livrările realizate. Directorul DADR Sălaj, Ioan Bujiţă, a declarat că mai multe în acest sens vor fi precizate de către autorităţile centrale odată cu apropierea sezonului plantelor medicinale.
Producerea şi comercializarea plantelor medicinale şi aromatice se va face conform normelor în vigoare elaborate de Ministerul Agriculturii.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 20 februarie 2013 at 15:32 - Reply

    foarte tare stirea!
    hahahahaa

Lasa un Raspuns »