Covor rosu pentru patronul Grupului Michelin

Magazin Salajean 12 octombrie 2006 0

Covor rosu pentru patronul Grupului MichelinLa sediul Institutiei Prefectului Salaj, ieri, a avut loc o intalnire protocolara intre prefectul Andrei Todea si patronul Grupului Michelin, Michel Rolier, care se afla, in aceste zile, intr-o vizita de lucru in Romania. Unele din primele obiective vizitate de patronul francez au fost SC Silvania Michelin si Fabrica de cord metalic din Zalau. De asemenea, cu prilejul prezentei lui Michel Rolier in judet au fost stabilite o serie de intalniri cu autoritatile locale, respectiv prefectul judetului Salaj si primarul municipiului Zalau.

In cadrul intalnirii, prefectul Andrei Todea a reiterat disponibilitatea institutiei pe care o reprezinta de a sprijini, pe toate caile, amplul program investitional demarat de compania franceza in Romania si, implicit, in Zalau. Avand in vedere notorietatea de care se bucura firma Michelin, prefectul Andrei Todea a subliniat avantajele de care beneficiaza judetul nostru, prin realizarea investitiilor facute in Salaj. Au fost subliniate efectele pozitive in ansamblul dezvoltarii economice, dar si impactul cu caracter social, avand in vedere locurile de munca create. De remarcat ca programul de investitii al companiei Michelin cuprinde in continuare dezvoltarea unor alte capacitati de productie, care vor conduce in final la impunerea pe piata interna si externa a judetului nostru, dar si a municipiului Zalau, ca fiind unele dintre cele mai importante locatii din punct de vedere economic, la nivelul exigentelor europene.

La intalnirea care s-a desfasurat la sediul Institutiei Prefectului, au mai fost prezenti reprezentantii conducerii Michelin Romania, precum si cei ai SC Silvania Michelin – Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »