Consiliul Judeţean pregăteşte bugetul pe 2013

Andreea Vilcovschi 28 februarie 2013 1
Consiliul Judeţean pregăteşte bugetul pe 2013

Reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj vor începe luni, 4 martie, consultările cu primarii sălăjeni, pentru pregătirea bugetului pentru 2013, a anunţat, joi, 28 februarie, Tiberiu Marc, şeful administraţiei judeţene. Potrivit spuselor sale, bugetul va fi aprobat în şedinţa de CJ din 22 martie.
“Ţinând cont că sunt câteva reglementări speciale pentru anul în curs, am convenit cu cei de la Direcţia Generală a Finaţelor Publice să discutăm şi proiectele de buget ale autorităţilor locale, ca să pute, interveni încă în fază de proiect acolo unde este cazul”, a precizat Marc.
Pentru anul trecut, bugetul CJ Sălaj a fost de aproape 166 milioane de lei. Din această sumă, 61,6 milioane au revenit asistenţei sociale, 43,5 milioane de lei au fost plăţile pentru proiectele cu finaţare europene, iar 14 milioane au fost cheltuite pentru drumurile judeţene. La finele anului 2012, CJ Sălaj a înregistrat un excedent bugetar de 11,5 milioane de lei.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 5 martie 2013 at 10:45 - Reply

    la ce sa te satepti daca securistul ne imparte banii si-si face cartile lui.
    aia da natie.

Lasa un Raspuns »