Compania Multicom a venit cu daruri de la Moş Nicolae

Mihaela Oprea 6 decembrie 2012 0
Compania Multicom a venit cu daruri de la Moş Nicolae

Cu ocazia sărbătoririi Sfântului Nicolae, Compania Multicom Zalău a organizat joi, la sediul societăţii, acţiunea caritabilă “Multicom alături de oameni”, pentru zeci de copii şi părinţi cu probleme financiare. Conducerea companiei îşi doreşte ca această acţiune umanitară să devină o tradiţie, societatea fiind implicată în mai multe activităţi caritabile, sprijinind persoanele aflate în dificultati financiare ori de sănătate, în special persoanele cu dizabilităţi.
Peste 90 de copii şi 75 de adulţi, provenind din familii cu venituri reduse, au primit din partea Companiei Multicom Zalău pachete cu alimente, dulcuri şi jucării. Pachetele oferite adulţilor au constat în: ulei, zahăr, făină, orez, paste fainoase, suc, prăjituri; în timp ce copiii au primit în dar, chiar de la Moş Nicolae, pachete cu jucării, dulciuri, bomboane de pom, precum şi o caciuliţă sau un fular pentru vremea rece.
“Pentru Multicom devine o tradiţie ca anual, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, să privească cu sufletul, dar mai ales cu fapta, spre nevoile oamenilor. De aceea Multicom, cu acest prilej, întoarce o parte din încrederea oferită de om şi dăruieşte pentru om. În acest context, prin cadourile pe care le oferim copiilor şi familiilor cu care soarta a fost mai puţin darnică, sperăm să le transmitem acestora o mică parte din ceea ce înseamnă căldura aproapelui. Multicom devine Om!”, a declarat directorul Companiei Multicom Zalău, Gavril Iepure.
În semn de răsplată, într-o atmosferă încărcată de spiritul sărbătorilor de iarnă, copiii au cântat colinde şi recitat poezii pentru Moş Nicolae.
Asemenea activităţi umanitare au fost organizate, miercuri, şi la sediile companiei din oraşele Şimleu Silvaniei şi Jibou, unde aproximativ 60 de copii şi adulţi au primit daruri din partea Multicom.
Selecţia persoanelor care au beneficiat de ajutor a fost realizată după o consultare a unor fundaţii care au în preocupare cazuri sociale şi a conducerii şcolilor gimnaziale care au indicat astfel de cazuri. Au fost prezente familii şi copii de la Şcolile Gimnaziale “Simion Bărnuţiu”, “Mihai Eminescu”, “Gheorghe Lazăr”, “Iuliu Maniu” şi “Porolissum”, Fundaţia Maya, Crucea Roşie şi Spitalul de recuperare din Zalău.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »