Campania BRD Senior şi-a desemnat câştigătorul

magazinsalajean 15 iulie 2012 0
Campania BRD Senior şi-a desemnat câştigătorul

Aproximativ 130 de pensionari sălăjeni au intrat în concursul organizat de conducerea BRD – Sucursala Sălaj, în cadrul campaniei “Întâmpinaţi primăvara cu oferta Senior”. În cursul zilei de vineri, 13 iulie, reprezentanţii băncii au extras biletul câştigător al unui voucher pentru două persoane cade premiază posesorul cu o excursie la unul din Centrele de Pregătire Profesională BRD din Agapia, Păltiniş, Buziaş sau Predeal.
Tragerea la sorţi s-a desfăşurat la sediul principal al instituţiei bancare din municipiul Zalău, câştigătorul fiind Traian Cotcovan, din localitatea Cuceu, nr.2. Acesta va beneficia de patru nopţi de cazare cu mic dejun şi cină, plus transportul în limita sumei de 100 de lei/persoană. În plus, alegerea centrului aparţine câştigătorului.
“Cu cardul BRD, pensionarii beneficiază de un mijloc de plată comod. De asemenea, cardul aduce o multime de avantaje, printre care: comision de ridicare numerar – 0 lei, plata facturilor gratuită, iar clientul nu este condiţionat de orarul băncii. De asemenea, sunt şi alte reduceri şi gratuităţi în exclusivitate. Oricare ar fi proiectul personal dorit, vă oferim finanţarea de care aveţi nevoie cu o reducere de 5 la sută sau dobânzi promoţionale la depozite”, a declarat Vasile Avram, directorul BRD – Sucursala Salăj.
Clienţii cu vârstă de peste 65 de ani, reprezentând peste 20 la sută din clienţii activi ai BRD, sunt în general o categorie de clienţi fideli băncii pe care o aleg, corecţi în îndeplinirea obligaţiilor asumate şi cu apetit crescut pentru economiile pe termen mediu spre lung. În condiţiile în care, creşterea numărului de clienţi şi fidelizarea acestora sunt printre obiectivele strategice ale anului 2012, pensionarii devin unul din segmentele de clientelă care prezintă un interes crescut pentru BRD.
Mihaela Oprea
(P)

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »