Bujiţă, suspendat din funcţie

Andreea Vilcovschi 25 octombrie 2012 2
Bujiţă, suspendat din funcţie

Detaşat, la finalul lunii septembrie, de către mai marii din Ministerul Agriculturii la Călăraşi, Ioan Bujiţă, directorul executiv al Direcţiei Agricole Judeţene (DAJ) Sălaj, nu şi-a ocupat nici astăzi scaunul pe care ar fi trebuit să-l ocupe timp de patru luni.

Din cauza unor probleme de sănătate, Bujiţă nu a mai ajuns la Călăraşi. “Până la 1 noiembrie sunt în concediu medical. În funcţie de care va fi starea mea de sănătate, voi lua o decizie”, ne-a declarat şeful DAJ Sălaj. Acesta a mai precizat că a primit de la minister un ordin de suspendare din funcţie pentru că nu a preluat conducerea Direcţiei din Călăraşi. “Nu ştiu ce se va întâmpla. Probabil mă vor da afară. Întrucât sunt în concediu medical, drepturile salariale sunt aceleaşi. Deocamdată”, adaugă Bujiţă.

Pentru a nu lăsa agricultura Călăraşiului fără un coordonator, conducerea Ministerului Agriculturii l-a transferat de la DAJ Dolj pe Cristian Oliver Costea. La şefia DAJ Sălaj se află, de la începutul lunii octombrie, teleormăneanul Gheorghe Nistor.

Ioan Bujiţă este director executiv al DAJ Sălaj din 2005, excepţie făcând intervalul aprilie 2009-iunie 2010, când acesta a ocupat funcţia de director adjunct.

În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Nistor, acesta este de profesie economist, şi înainte de a fi şeful DAJ Teleorman, a lucrat ca auditor în cadrul aceleiaşi instuţii.

Potrivit unui ordin al Ministrului Agriculturii, 26 de directori de la direcţiile agricole judeţene din ţară au fost detaşaţi dintr-un judeţ în altul pentru a dovedi “că-şi fac treaba aşa cum trebuie”.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. gicuta de la pitesti 25 octombrie 2012 at 09:12 - Reply

    ramane primul.

  2. Anonim 25 octombrie 2012 at 12:21 - Reply

    Domnul Bujita este un fidel PC-lui si va ramane incontinuare director….

Lasa un Raspuns »