Bujiţă revine la şefia Direcţie Agricole

Andreea Vilcovschi 17 decembrie 2012 7
Bujiţă revine la şefia Direcţie Agricole

Detaşat, mai întâi, în judeţul Călăraşi, iar apoi suspendat din funcţie, Ioan Bujiţă s-a întors pe cel mai înalt scaun al directorul Direcţiei Agricole Judeţene (DAJ) Sălaj. “Am contestat decizia Ministerului Agriculturii prin care am fost suspendat din funcţie şi am câştigat”, ne-a declarat directorul.

Reamintim că la finalul lunii septembrie a acestui an, Ministerul Agriculturii a decis detaşarea mai multor şefi de direcţii agricole din ţară, printre care şi Bujiţă, pe o perioadă de patru luni. Acesta ar fi trebuit să ajungă la Călăraşi, postul său urmând să fie preluat de Gheorghe Nistor, omologul lui Bujiţă de la Teleorman. Din cauza unor probleme de sănătate, sălăjeanul nu a mai ajuns la Călăraşi, însă mai marii din Minister i-au transmis un ordin de suspendare din funcţie. Bujiţă a contestat cu succes acest ordin

Ioan Bujiţă este director executiv al DAJ Sălaj din 2005, excepţie făcând intervalul aprilie 2009-iunie 2010, când acesta a ocupat funcţia de director adjunct.

Comentarii

comments

7 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 17 decembrie 2012 at 00:47 - Reply

  mai rar am vazut un om atat de lipsit de calitati sa ramana atat de mult pe un post asa important.

 2. Anonim 17 decembrie 2012 at 02:02 - Reply

  Omul e din Cosa Nostra.

 3. bulita 17 decembrie 2012 at 07:44 - Reply

  acest pachiderm nu merita niciun scuipat

 4. nae l. 17 decembrie 2012 at 09:33 - Reply

  Am primit,ce-am meritat !!!

 5. Anonim 17 decembrie 2012 at 14:25 - Reply

  Unde a contestat aceasta decizie? In nici un caz in vreo instanta ,ca nu a avut nici un proces pe rol in ultimul an .Omul este un mincinos.Poate a revenit ministerul asupra deciziei datorita prieteniei astuia cu Sorin Chelmu secretar general, omul lui flutur si a pdl-ului .Asta il manevreaza cum vrea pe tanarul Constantin.In orice caz bujita a fost unul dintre cei mai zelosi pdl-isti din salaj implicandu-se in ambele campanii electorale din acest an .In data de 09.12 2012 a stat de dimineata pana seara tarziu in sediul pdl-Salaj.

 6. Anonim 17 decembrie 2012 at 14:36 - Reply

  Postul nu este important deloc .Directiile agricole judetene au devenit niste institutii fara atributii .Dadr -Salaj are actualmente vreo 14 angajati.Este important postul pentru babuinu de Bujita.

 7. ioan 18 decembrie 2012 at 15:48 - Reply

  Un om de aleasa omenie, bun profesionist, sfatuieste agricultorii in privinta proiectelor europene si este deschis la orice probleme legate de agricultura.
  Daca nu-l intilneam pe dumnealui nu accesam proiect european.
  Multumesc domnule director!

Lasa un Raspuns »