Broaster Chicken, singura franciză din Zalău, la Activ Plazza

Adela Farkas 22 august 2012 1
Broaster Chicken, singura franciză din Zalău, la Activ Plazza

Zălăuanii se pot răsfăţa la Activ Plaza cu noi sortimente alimentare ale firmei Broaster Chicken. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, iar serviciile şi ambientul, la standarde occidentale.
Broaster Chicken a deschis o unitate şi în Zalău. Singura franciză din municipiu funcţionează, de câteva zile, la etajul al treilea din centrul comercial Activ Plazza. “Am cumpărat franciza de la Broaster Chicken din Bucureşti din dorinţa de a oferi produse deosebite clienţilor noştri. Sperăm ca afacerea să aibă succes, pentru că la Zalău nu există unităţi similare (ale companiilor McDonalds sau KFC). Produsele de la Broaster Chicken vor fi cu siguranţă pe placul celor tineri şi nu numai. Secretul acestora este dat atât de condimentele speciale, cât şi de modul de preparare. După ce carnea de pui este condimentată, aceasta se lasă la macerat patru ore. Apoi este prăjită, la mare presiune, în ulei încins de palmier (acesta rezistă la temperaturi foarte mari). Procedeul păstrează aroma şi gustul propriu al cărnii de pui. Afacerea de la Zalău a însemnat şi patru noi locuri de muncă. Aici lucrează personal tânăr pe care încercăm să-l formăm în acest domeniu. Recent, angajaţii noştri au participat la un curs de instruire la Baia Mare”, ne-a informat Viorica Rus, manager Activ Plazza. Reprezentantul centrului comercial a precizat că Broaster Chicken a asigurat pentru Zalău aparatura necesară, reţetele şi condimentele. Materia primă este asigurată de furnizorii din zonă.
Produsele picante, la mare trecere
Produsele (aripioare de pui-“wings” şi pulpe de pui- “copănele”, piept de pui – “crispy strips”, sau cartofii prăjiţi, fie felii, fie “broaster”) sunt proaspete şi se prepară zilnic. Cel mai ieftin meniu, care cuprinde cel puţin două bucăţi de pui, cartofi, chiflă, sos la alegere (de maioneză, ketchup sau picant), precum şi 500 de mililitri de suc, poate fi achiziţionat cu 11 lei. Cel mai scump, care se poate comanda chiar şi pentru acasă, cu 29 de lei, conţine: şase bucăţi de strips, şase aripi, două copănele şi un suc. Aşa cum am aflat de la interlocutorul nostru, preţurile sunt adaptate pieţei din Zalău şi “nu sunt nici mari, nici mici”. Un strips costă 2,5 lei, un copănel-3,5 lei, 150 de grame de cartofi pai-3 lei, cartofii “wedges”-3 lei, iar cartofii “broaster” – 5 lei (200 de grame). Cele mai solicitate preparate, până acum, au fost cele cu ingrediente picante. Produsele sunt servite în ambalaje de unică folosinţă, într-un ambient plăcut şi curat, amenajat la standarde internaţionale. Având în vedere interesul zălăuanilor manifestat pentru aceste specialităţi (în numai o săptămână s-au preparat şi vândut produse care au necesitat zeci de kilograme de carne de pui) se preiau comenzi şi de la domiciliul acestora, la telefon 0260-602315 (pentru care se plăteşte transportul) şi va fi extins orarul şi pentru zilele de duminică. Deocamdată, unitatea din Activ Plaza funcţionează, de luni până vineri în intervalul orar 9-20, iar sâmbătă între 9-19.
Important retailer interesat de spaţiu în Activ Plazza
Spaţiul în care funcţionează Broaster Chicken din Zalău, Activ Plazza, a fost dat în folosinţă în luna noiembrie 2009. În prezent, aici sunt peste 30 de chiriaşi, cu o diversă paletă de servicii comerciale şi produse, încălţăminte, îmbrăcăminte, artizanat, bijuterii, loc de joacă pentru copii, sală de sport, încasarea contravalorii serviciilor de telefonie şi internet şi cinci spaţii de alimentaţie publică (pizza, fast-food, cofetărie, terasă şi bar). Pe viitor, se speră că la Activ Plazza va fi atras şi un mare retailer comercial, în spaţiul de la demisol. Menţionăm faptul că afacerea Broaster Chicken a debutat în SUA, în 1954. De atunci s-au deschis, numai în America, peste 5.000 de astfel de restaurante. Implementarea unei asemenea afaceri pe piaţa de fast-food necesită, nu doar mii de euro, ci şi îndeplinirea unor condiţii menite să păstreze standardele impuse de către francizor. (P)

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Fonduri UE 22 august 2012 at 10:58 - Reply

    Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Lasa un Raspuns »