Bonificatie la plata impozitelor locale pana in 31 martie

Magazin Salajean 21 martie 2012 0

Bonificatie la plata impozitelor locale pana in 31 martie Zalauanii care vor sa scape mai ieftin la plata taxelor și impozitelor locale, aferente anului fiscal 2012, trebuie sa se grabeasca. Termenul stabilit de administratia municipala pentru acordarea de bonificatii pentru cei care achita integral impozitul datorat la bugetul local este 31 martie, data de care ne despart mai putin de doua saptamani.

Pentru a beneficia de o bonificatie de 5 la suta la impozitele și taxele pe cladiri și terenuri aferente intregului an fiscal 2012, zalauanii trebuie sa faca platile catre bugetul local pana la data de 31 martie. Anul trecut, mii de persoane fizice si juridice din municipiu au preferat sa achite integral impozitele pentru terenurile si cladirile detinute, pentru a beneficia de aceasta facilitate fiscala. De aceeasi bonificatie au parte si zalauanii persoane fizice si jurice care nu au restante si care isi achita pana la 31 martie impozitul pe mijloace de transport datorat administratiei locale.

De asemenea, pentru persoanele ale caror venituri familiale sunt mai mici decat salariul minim pe economie ori constau in exclusivitate din indemnizatie de somaj sau ajutor socoial, se acorda reducere cuprinse intre 10

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »