Benzina si motorina, scumpite de Petrom

Magazin Salajean 7 iulie 2008 0

Benzina si motorina, scumpite de Petrom Petrom a majorat, la finele saptamanii trecute, preturile benzinelor si motorinelor comercializate prin reteaua proprie de distributie cu 7 bani, respectiv 6 bani pe litru. Astfel, un litru de benzina Eco Premium costa 4,13 lei pe litru, in timp ce sortimentele Premium fara plumb si Top Premium fara plumb sunt comercializate la preturi de 4,1, respectiv 4,43 lei pe litru.

Benzina OMV Carrera 95 are un pret de 4,2 lei pe litru incepand de joi, iar sortimentul cu cifra octanica 100 costa 4,83 lei pe litru.

Pretul motorinei Top Euro Diesel 4 a crescut la 4,48 lei pe litru, in timp ce carburantul diesel Euro Diesel 4 este vandut pentru 4,4 lei pe litru.

Sortimentul OMV Sprint Diesel are un pret nou de 4,53 lei pe litru, iar OMV Premium Diesel costa, incepand de joi, 4,81 lei pe litru.

Ultima scumpire operata de compania din grupul austriac OMV a avut loc in 16 iunie, cand Petrom a majorat preturile carburantilor tot cu 6-7 bani pe litru. La inceputul lunii mai, Petrom a majorat, in doua randuri, cu 0,12 lei pe litru preturile carburantilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »