Aparitii editoriale in domeniul financiar-contabil

Magazin Salajean 18 ianuarie 2012 0

Aparitii editoriale in domeniul financiar-contabilTrei carti de specialitate destinate persoanelor care activeaza in domeniul financiar-contabil vor fi lansate astazi la Zalau. Evenimentul este organizat de Biblioteca Judeteana Salaj, Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Aurotizati din Romania si Fundatia Civitas pentru Societatea Civila din Cluj Napoca. Manifestarea se va desfasura de la ora 12.30, la sala de conferinte a restaurantului Brilliant din Zalau.

Doua din lucrarile care vor fi prezentate astazi, Ghid privind accesarea, contabilitatea, fiscalitatea, auditul si managementul proiectelor cu finantare europeana si Drumuri prin memoria profesiei contabile scrisa de Marin Toma, au vazut lumina tiparului anul trecut la Editura CECCAR Bucuresti. Cea de-a treia carte care va fi lansata, Contabilitatea asociatiilor, fundatiilor, organizatiilor sindicale, patronale, partidelor politice. Contabilitatea aplicata persoanelor fizice autorizate, intreprinderilor independente, asociatiilor independente, asociatiilor familiale, cultelor religioase, asociatiilor de proprietari, al carei autor este Alexandru Tamba, a aparut tot in cursul lui 2011, la Editura Risoprint, din Cluj-Napoca.

In aceeasi locatie, intre orele 10 si 12.30, ca urmare a finalizarii cursurilor ce s-au desfasurat pe o perioada de trei luni, in spatiul Bibliotecii Judetene, vor fi inmanate diplome acreditate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, din partea organizatorilor: Fundatia Civitas pentru Societatea Civila, avand ca parteneri: Fundatia Eos si Asociatia Geo XXI, in cadrul proiectului: Imbunatatirea calitatii resurselor umane in mediul rural si promovarea antreprenoriatului in activitati non-agricole. Beneficiarii acestui proiect sunt aproximativ 300 de persoane din mediul rural.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »