ANAF trimite formularele pentru declaratiile de venit

Magazin Salajean 8 aprilie 2008 0

ANAF trimite formularele pentru declaratiile de venitAgentia Nationala de Administrare Fiscala trimite prin posta, incepand de ieri, persoanelor fizice, formularele pentru declararea veniturilor obtinute anul trecut. In acest context, trebuie sa depuna aceste declaratii persoanele fizice care au obtinut venituri din transferul titlurilor de valoare, din profesii liberale si din drepturi de proprietate intelectuala. De asemenea, contribuabilii care au obtinut venituri din activitati agricole, cedarea folosintei bunurilor, activitati comerciale, comisioane sau conventii civile, au obligatia sa completeze declaratiile de venit.

Contribuabilii vor primi si un ghid de completare a documentelor, o scrisoare din partea Fiscului, precum si un plic pentru expedierea declaratiei de venit. Aceasta trebuie completata in doua exemplare, astfel incat unul sa fie trimis catre ANAF, iar altul sa fie pastrat de contribuabil.

Formularele privind veniturile de anul trecut trebuie depuse pana la jumatatea lunii viitoare.

Cei care nu primesc formularele prin posta pot descarca si completa online declaratiile fiscale de pe situl ANAF: http://www.mfinante.ro/.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »