Alte milioane pentru IMM-uri

Magazin Salajean 15 august 2007 0

Alte milioane pentru IMM-uri

A demarat procedura de implementare a Programului national multianual pe perioada 2002 – 2009 de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare/retehnologizare a intreprinderilor mici si mijlocii. Bugetul alocat Programului pentru anul 2007 este de 40 milioane lei. Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale (MIMMCTPL) este administratorul programului, iar derularea acestuia se realizeaza in colaborare cu institutii de credit, facute publice pe pagina web www.animmc.ro. Solicitantii vor completa si vor transmite on-line formularul de preselectie (Anexa nr.3 la Procedura), conform aplicatiei software disponibila pe pagina web a MIMMCTPL

Se pot finanta numai achizitiile de masini, utilaje, echipamente, mijloace de transport de marfuri care sunt noi (nu second-hand). O intreprindere poate accesa o singura data acest program.

Inscrierile pentru program au inceput in data de 14 august, se fac on-line, pe site-ul MIMMCTPL, si se vor incheia in 20 august.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »