300.000 de lei pentru drumurile din Creaca

Magazin Salajean 7 mai 2007 0

Primarul comunei Creaca, Dan Marian, ne-a declarat ca lucrarile de reabilitare a cladirii in care functioneaza in prezent Primaria Creaca sunt aproape de final, angajatii administratiei locale urmand sa isi ocupe noile birouri in cel mai scurt timp posibil. Cladirea in care se va muta Primaria se afla in apropierea sediului actual. Pentru ca imobilul a necesitat reparatii, am alocat pentru aceasta 150.000 de lei. Lucrarile au demarat in toamna anului trecut si mai avem de amenajat spatiile de parcare aferente, ne-a spus primarul Marian. Potrivit acestuia, tot in perioada urmatoare se va face si dotarea cu mobilier nou a birourilor si amplasarea fosei septice.

Tot o fosa septica va fi montata la scoala gimnaziala din centrul de comuna, aici fiind prevazuta si amenajarea grupurilor sanitare.

Alte proiecte derulate in prezent de autoritatile administratiei locale din Creaca privesc reabilitarea Caminului Cultural din Lupoaia si amenajarea terenului unde va fi amplasat bustul lui Traian. Pe terenul de la intrarea in localitatea Creaca va fi amplasat bustul lui Traian. Pe acelasi teren vor fi plantati aproximativ 300 de pomi ornamentali, a mai spus Marian, ambele investitii realizandu-se din fonduri proprii.

Referitor la partea de infrastructura, se are in vedere pietruirea strazilor si a ulitelor, valoarea lucrarilor fiind de 300.000 de lei, bani alocati de Guvern.

Pentru lunile urmatoare, edilul a specificat ca se are in vedere aductiunea de apa in sapte din localitatile comunei: Jac, Brusturi, Lupoaia, Borza, Prodanesti, Creaca si Brebi. Finantarea a fost deja aprobata, astfel ca, in cursul acestui an vor fi demarate si lucrarile in acest sens, a conchis Marian.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »