3.3 milioane de lei pentru reteaua de apa

Magazin Salajean 24 mai 2007 0

3.3 milioane de lei pentru reteaua de apaLocalnicii din Mirsid vor avea, in sfarsit, apa curenta in case, in urma unui proiect intocmit de autoritatile locale pentru aductiunea de apa si declarat eligibil in baza Ordonantei 7/2006 privind modernizarea zonelor rurale. Suma obtinuta de Primaria Mirsid este de 3.6 milioane de lei. Suntem in faza de organizare a licitatiei pentru desemnarea constructorului, iar saptamana viitoare vom sti care va fi firma cu care vom lucra, ne-a declarat primarul Sebastian Avram.

Referitor la drumurile din comuna, primarul a spus ca se desfasoara lucrari de reabilitare prin asfaltare in satele Firminis, Moigrad si Mirsid. Un alt drum, secundar de aceasta data, va fi amenajat in Popeni, pentru a asigura accesul vitelor la pasune fara ca aceastea sa treaca prin centrul satului.

In aceasta perioada, in doua unitati de invatamant din Mirsid si Popeni se desfasoara lucrari de reabilitare. Astfel, se lucreaza la extinderea grupurilor sanitare si la modernizarea sistemului de incazire. Motivul pentru care ne-am oprit la aceste doua unitati de invatamant este faptul ca au cei mai multi elevi din comuna. La scoala din Mirsid sunt inscrisi 100 de elevi, iar la cea din Popeni – 53, a spus primarul Avram.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »