JAZZ POLONEZ DE ÎNALTĂ ŢINUTĂ LA CLUJ-NAPOCA

Magazin Salajean 16 mai 2017 0
JAZZ POLONEZ DE ÎNALTĂ ŢINUTĂ LA CLUJ-NAPOCA

PAWEŁ KACZMARCZYK AUDIOFEELING TRIO (PL) SOMETHING PERSONAL

Diesel Events reia seria concertelor dedicate iubitorilor de jazz cu un excepţional trio polonez PAWEŁ KACZMARCZYK AUDIOFEELING TRIO.

Paweł Kaczmarczyk – piano

Kuba Dworak – bass

Dawid Fortuna – drums

Concertul va avea loc pe terasa Che Guevara Social Pub în data de 31 mai 2017 de la ora 20:00.

Informaţii şi bilete:

Preţul biletelor este de 30 lei şi se găsesc la terasa Che Guevara Social Pub(Piaţa Unirii nr. 10) şi on line pe www.dieselevents.ro.

Paweł Kaczmarczyk – este unul dintre cei mai mari pianiști ai tinerei generații, compozitor, solist și leader de grup. Numit revelația jazz-ului polonez pe scena europeană este apreciat pentru virtuozitate, creativitate și o tehnica desăvârşită.

Paweł Kaczmarczyk și-a făcut debutul la una dintre cele mai renumite case de discuri din Europa, ACT Music, alăturându-se astfel unor importante vedete precum Lars Danielsson, Esbjörn Svensson, Leszek Możdżer şi Nils Landgren. Albumul “Complexitate în Simplitate”, lansat la prestigioasa ACT Music în 2009, a deschis ușa carierei sale internaționale, Paweł Kaczmarczyk devenind cel de-al treilea muzician polonez (după Stańko și Wasilewski), care înregistrează la prestigioasa casă de discuri ca lider al propriei trupe. “Complexitatea în simplitate” de Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling a fost apreciat ca fiind albumul anului în sondajul organizat de Jazz Forum în rândul cititorilor, iar Paweł Kaczmarczyk a fost desemnat pianistul anului. Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling este în turneu cu noul album “Something Personal”, lansat în 2015. Ultima piesă de pe album, denumita “Garana”, aminteşte prezenţa trio-ului pe scena apreciatului festival de jazz.

Link-uri:

  1. Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling Trio – “Something Personal” https://www.youtube.com/watch?v=PMCuNjyFoYE&list=PLLloXEz99CjKLY96klt82YpEJcN1oZRN&index=3
  2. Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling Trio – “I.E.Q.” https://www.youtube.com/watch?v=id4lePJi4wk&index=7&list=PLLloXEz99CjKLY96klt82YpEJcN1oZR-N
  3. Paweł Kaczmarczyk

www.pawelkaczmarczyk.com/en

Concertul este organizat de Diesel Events cu sprijinul Institutului Polonez Bucureşti şi Green Hours Itinerant.

 

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »