Elevii de la “Gheorghe Lazăr” şi-au etalat talentele

Flavia Pintea 3 aprilie 2013 0
Elevii de la “Gheorghe Lazăr” şi-au etalat talentele

Sala Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiu a devenit neîncăpătoare miercuri, 3 aprilie, pentru elevii Şcolii Gimnaziale “Gheorghe Lazăr” din Zalău. Aceştia, de la cei mai mici, elevi ai claselor pregătitoare şi până la cei mari, din clasele terminale, au luat cu asalt sala de spectacole a Casei de Cultură pentru a-şi susţine colegii care au participat la cea de a treia ediţie a concursului “Elevii au talent”. Timp de aproape trei ore, începând cu ora 9, cei mai talentaţi elevi ai şcolii “Gheorghe Lazăr”, au cântat, au dansat, au jucat teatru, etalându-şi talentele în faţă unui public pe cât de numeros, pe atât de critic, respectiv colegii şi profesorii lor.

Concursul s-a desfăşurat pe trei secţiuni, şi anume dans, muzică şi teatru. Juriul a fost format din reprezentanţii şcolii, ai părinţilor şi ai elevilor. Potrivit organizatorului evenimentului, Diana Iacob, profesoară de limba şi literatura română în cadrul şcolii “Gheorghe Lazăr”, au fost acordate câte trei premii la fiecare secţiune, iar premiul cel mare a revenit duetului format din Andrei Gaidoş, elev în clasa a VI-a, şi Roxana Miclea, elevă în clasa a VII-a. În cadrul ediţiei din acest an au fost prezentate şi câteva momente speciale, prezentate de cei mai mici dintre şcolari, şi anume două momente de magie şi o reprezentanţie inedită de karate.
Ajuns la cea de a treia ediţie, concursul câştigă tot mai mult teren de la an la an. “Copiii au mărturisit că participând la un astfel de concurs au reuşit să capete încredere în sine, să aibă o stimă de sine ridicată. Peste 200 de elevi au fost implicaţi direct şi în acest an în acest proiect”, a menţionat Diana Iacob.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »