Dacian Cioloş şi Florin Piersic şi-au dat întâlnire la Zalău

Andreea Vilcovschi 9 mai 2017 6
Dacian Cioloş şi Florin Piersic şi-au dat întâlnire la Zalău

Fostul premier Dacian Cioloş s-a numărat printre spectatorii care au urmărit luni, 8 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, piesa de teatru “Străini în noapte”, în regia lui Radu Beligan.
La finalul reprezentaţiei, Cioloş a mers în culise, pentru a-i felicita pentru prestaţia de pe scenă pe cei doi actori – Florin Piersic şi Medeea Marinescu şi a se fotografia cu aceştia.
Artista a postat pe pagina personală de Facebook fotografia, în dreptul căreia a scris: “Seara aceasta, după reprezentaţia cu Străini în Noapte, la Zalău, alături de partenerul meu drag, Florin Piersic, şi un spectator din Zalău, care ne-a facut o surpriză placută, Dacian Cioloş”.

Comentarii

comments

6 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 9 mai 2017 at 14:30 - Reply

  aha si unde-i stirea?

  • Anonim 9 mai 2017 at 15:17 - Reply

   E greu cu girezile

 2. Anonim 9 mai 2017 at 14:32 - Reply

  mai Ondreea a regizat Radu Beligan piesa?????

  • Anonim 9 mai 2017 at 14:37 - Reply

   of…cum ne dam mari cu comentarii de doi bani. Regizorul piesei este Radu Beligan. Sau in opinia ta, daca marele actor si regizor s-a stins din viata, ii piere si opera?

 3. Anonim 9 mai 2017 at 18:24 - Reply

  Frumos, bravo!

 4. Alfaman 10 mai 2017 at 01:25 - Reply

  Pacat ca n-ati luat interviuri dupa, de la spectatori. 90% n-au inteles nimic din piesa. Insa au spus tuturor cunoscutilor ca au fost la teatru 🙂

Lasa un Raspuns »